VMGP: Power Editing

“...NAK TAK SAYA KONGSIKAN ANDA STEP BY STEP BUAT VIDEO PRO HANYA MENGGUNAKAN SMARTPHONE?...”

Jika YA, pinjamkan saya masa anda 5 minit untuk anda baca rahsia saya selama  bagaimana saya hasilkan video sendiri sahaja walaupun guna smartphone jer.

( Psstt, ramai sangka saya guna equipment canggih-canggih, padahal saya pakai phone je. Hehe)

Assalammualaikum & Hai Saya Azizul a.k.a Paksu 

Video Content Marketer Usahawan


Sebelum tu saya nak tanya, adakah anda mempunyai masalah seperti di bawah:

  • Anda seorang owner produk /usahawan yang menggunakan media sosial di internet bagi pemasaran produk / servis anda. Sudah pasti anda seringkali melihat iklan-iklan berbentuk video berlegar-legar di FB dan IG kan? Lagi geram dan sakit hati jika iklan tu dari pesaing anda. Ish, tak boleh jadi ni. Terdetik dalam hati anda “ Aku pun kena buat video macam dia ni, kalau boleh lagi cantik, baru lah rare.” 

Persoalannya : Bagaimana nak bermula, aku zero pasal video ni!

  • Kalau anda agen/dropshipper produk ataupun agen perkhidmatan seperti insurans, takaful, hartanah dan sebagainya. Anda perlu cipta kelainan dalam pemasaran. Salah satu elemen WOW FACTOR sekarang ialah dengan menggunakan video berbentuk penerangan untuk dikongsi kepada bakal pelanggan atau prospek anda.

Persoalannya : Apa apps yang sesuai nak guna? Aku tak tahu .

  • Jika anda seorang guru / pensyarah, video amat membantu para student dalam memahami sesi pembelajaran. Nak-nak sekarang ni, musim PKP ni kan. Anda rakam video, buat dalam bentuk simple tapi menarik. Letak gambar penerangan semasa video, letak muzik latar. Fuh, memang best la. Budak-budak pun suka. Tapi...

Masalahnya : Aku tak tahu nak buat cam tu, mesti kena modal besar.

  • Kakitangan Kerajaan, sekarang ni musim PKP. May be kursus – kursus tak boleh dah dijalankan seperti biasa. Salah 1 alternatif cara penyampaian adalah dengan menggunakan video. Anda rakam video dan edit macam anda sedang mengajar dan video tersebut boleh dimuatnaik dalam portal agensi anda bagi tujuan pembelajaran. Tapi : Anda tiada kemahiran buat video itu. Sedih kan? ( Lagi sedih seram bila bos dah keluar arahan untuk sediakan video. Huhu )

 


[PROMOSI PELANCARAN]

PROMOSI PELANCARAN TELAH TAMAT

PROMOSI PELANCARAN TELAH TAMAT

PROMOSI PELANCARAN TELAH TAMAT

11 video tutorial + lebih dari 5 video bonus untuk mudahkan anda kuasai teknik Video Editing Gaya Pro hanya dengan smartphone

Hanya perlu ikuti langkah dari video tutorial berkenaan power editing yang di kongsikan untuk hasilkan video pro anda yang tersendiri.

Dah tahu tips and tricks untuk video editing ni, 

"sambil baring santai2 pun boleh siap 1 video nanti"

Best kan

APA KATA MEREKA YANG PERNAH MENGIKUTI COACHING VIDEO MARKETING GAYA PRO

"Mereka semua dan ramai lagi telah mengikuti coaching VMGP dan mereka dah tahu apa teknik dan cara yang mudah dan pantas menghasilkan video marketing dengan sangat mudah"

TOPIK-TOPIK DALAM VMGP: POWER EDITING

Lebih dari 10 Video Pak Su sediakan untuk membantu anda hasilkan video dengan mudah walaupun anda tiada pengalaman menghasilkan video sebelum ini. Lebih menarik, anda dapat hasilkan video hanya dengan smartphone anda sahaja pada bila-bila masa.

VIDEO 1: PENGENALAN

Pak Su akan berkongsi bagaimana untuk memulakan projek, cara untuk import video dan gambar. Interface dan bagaimana untuk menggunakan applikasi video editing

TOPIK 1: START PROJECT

Bagaimana cara untuk 'Trim' atau proses suntingan sesuatu video dilakukan. Cara menggunkan 'Zooming' dan 'Panning' dan cara untuk kawal level sound di dalam video kita.

TOPIK 2: LAYER UTAMA

Bagaimana cara untuk 'Trim' atau proses suntingan sesuatu video dilakukan. Cara menggunkan 'Zooming' dan 'Panning' dan cara untuk kawal level sound di dalam video kita.

TOPIK 3: LAYER UTAMA (Part 2)

Cara menggunakan effect 'clip graphics'. Bagaimana untuk mendapatkan 'clip graphics'. Teknik lajukan video dan cara untuk hasilkan 'slow motion' video. Teknik hasilkan 'reverse effect' dan cara untuk rotate serta mirrorkan video kita

TOPIK 4: COLOUR ADJUSTMENT

Topik 4 Pak Su akan start sentuh cara nak hasilkan warna yang berbeza untuk video kita dan nampak lebih cantik seperti dalam filem atau tv.

TOPIK 5: TRANSITION

Nak setiap video kita tampil berbeza. Cipta transisi yang berbeza dan mahal dalam video kita. Pak Su akan tunjukkan bagaimana untuk hasilkan transisi yang berbeza dan nampak mahal dalam video kita

TOPIK 6: VIV & PIV

Topik 6, Pak Su akan sentuh tentang cara untuk hasil 'video in video' dan 'picture in video'. Jadikan video kita lebih unik dengan teknik video in video dan picture in video

TOPIK 7: LAYER EFFECT & OVERLAY

Video kita akan tampil lebih menarik dengan penghasilan effect dan overlay yang menarik. Pak Su akan tunjukkan bagaimana untuk dapatkan effect, overlay dan lower third yang menarik untuk video anda

TOPIK 8: TEXT

Bagaimana nak hasil kan text yang menarik, font, create tittle dan teknik penghasilan subtittle yang mudah

TOPIK 9: VOICE OVER & MUSIC

Pak Su akan kongsikan bagaimana untuk memasukkan voice over kedalam video kita dan Music background untuk menghidupkan lagi video kita.

TOPIK 10: TOUCH UP & EXPORT

Proses terakhir sebelum kita export dan save video kita. Pak Su akan tunjukkan cara untuk touch up, dan export video. berapa size video yang sesuai dan berapa frame rate untuk video kita.

Promo Pelancaran RM99 only! 

HARGA TERKINI RM178.00 SAHAJA!

Dapatkan sekarang sebelum quota habis

Chat with seller